RSLH ry | Harrastus | Kisat

RSLH - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

Kisat

Rauman alueella järjestetään 3 pinnakisaa vuodessa. Kisa-alueena on RSLH:n toimialue eli Rauma, Eurajoki ja Pyhäranta, pois lukien suljetut alueet (UPM:n tehdasalue, Rauman satama- ja telakka-alue ja TVO:n ydinvoimala-alue). Rajoina ovat kunnan rajat, lukuunottamatta alueen pohjoisrajaa, joka ei muuttunut Eurajoen ja Luvian kuntaliitoksessa 1.1.2017. Luvia EI siis ole kisa-aluetta, vaan kisat käydään vanhoilla kuntarajoilla. 

Kisoihin voi osallistua yksittäinen henkilö tai joukkue. Tarkoituksena on laskea kisa-aikana kisa-alueella nähdyt lajit. Jos osallistuu joukkueena, yli puolet joukkueesta on havaittava laji, ennen kuin se hyväksytään joukkueelle kisalajiksi. Kilpailun voi aloittaa mistä vaan ja lopettaa mihin vaan, eli ei ole mitään erikseen määrättyjä aloitus-/lopetuspaikkoja. Kisojen purkupaikat ilmoitetaan erikseen kisakutsussa.

Lisätietoja: kisatoimikunta (Juha Wallin (wallin(at)dnainternet.net), Hannes Halminen (hannes.halminen(at)gmail.com))
 

kesäkisa mainos yleinen

24h kisa
Vuonna 2020 kisa käydään 13.-14.6. Kesäkisa käydään ilman moottoriajoneuvoa! Kisa-aika alkaa vuorokauden vaihtuessa lauantaiksi ja oman 24 tuntia kestävän kisarupeaman voi aloitaa parhaaseen katsomaansa aikaan, kunhan se on suoritettu yhtäjaksoisesti sunnuntaihin kello 18.00 mennessä. Purkutilaisuus on Kuovin nuorisotalolla sunnuntaina kello 19.00 alkaen. Kisa-alueena ovat Rauman, Eurajoen ja Pyhärannan kunnat, poislukien suljetut alueet (RA UPM-tehdasalue,  satamat ja telakka ja EJ TVO:n alue) sekä entisen Luvian kunnan alue. Kisaan voi osallistua joko henkilökohtaisesti tai joukkueena. Joukkuetta sitovat normaalit kisasäännöt eli yli puolen joukkueesta on havaittava ja tunnistettava laji.

Tervetuloa mukaan!

Kisakaavake 2020  (xls) (PDF)

talvikisa mainos yleinen

Talvikisa
Talvikisan suoritusaika on 1.12.2019-29.2.2020.

Talvikisan 2019-2020 kisalomake (pdf) (word).

Talvikisa on kisa, johon ei tarvitse ilmoittautua ja se käydään henkilökohtaisena kisana. Kisan purku on maaliskuun lintuillassa. Kisa käydään leikkimielellä ja sen tavoitteena on innostaa yhdistyksen jäseniä retkeilemään myös hiljaisimpana talviaikana, jotta saamme tietoa alueemme linnustosta myös talven ajalta. Tervetuloa mukaan! 

 

 

RSLH Itsenäisyyskisa banneri yleinen

Itsenäisyyspäivän kisa
Itsenäisyyspäivän kisa on vuosittain 6.12. klo 8-16 kisattava linturalli, johon voi osallistua yksin tai 2-4 hengen joukkueena. Kisalomakkeessa tarkemmin säännöistä. Tuloksia voi hyödyntää myös Talvikisassa, joka kestää joulukuun alusta helmikuun loppuun. Tervetuloa taas mukaan leikkimieliseen kisaan harrastusvuosiin katsomatta!

Kisalomake vuodelle 2019 (pdf) (word).

Tämän ja kaikkien vanhempienkin kisojen tarkemmat tulokset löydät sivun alalaidan linkkiä klikkaamalla!

 

   

 Edellisten kisojen tuloksia näet täältä

 

www-sivut: Waumedia