RSLH ry | Yhdistys | Tapahtumakalenteri

RSLH - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

Tapahtumakalenteri

RSLH toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi tapahtumiimme! 

COVID19-info: Tutustuthan ennen tapahtumiin osallistumista ajankohtaisiin alueellisiin koronasuosituksiin ja tulet paikalle vain, mikäli sinulla ei ole koronaan viittaavia oireita etkä ole karanteenissa tai eristyksessä. Pidäthän huolta turvaväleistä ja hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Sisätiloissa suosittelemme lisäksi käyttämään aina kasvomaskia.

Lintuiltoihin pyritään järjestämään jatkossakin etäosallistumismahdollisuus. Mikäli osallistut etäyhteydellä, muista ilmoittaa järjestäjälle sähköpostiosoite, johon osallistumislinkki lähetetään. Lintuiltojen fyysisenä paikkana on Kuovin nuorisotalo (Kuovinkuja 4, Rauma).n syksystä 2019 alkaen Kuovin nuorisotalo (Kuovinkuja 4), jos ei toisin mainita. 

2022

Kesäkausi

1.6.-31.8. Kesäkisa. Kokoa joukkue ja kisaa kunakin kesäkuukautena 12h jakso yhtenä päivänä yhdessä RSLH:n toimialueen kunnassa! Kisan säännöt ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä!

3.6. Pe Yölaulajailta ja yölaulajaretki. Ohjelmassa on yölaulajailta verkkoluentona klo 18:00 ja yölaulajaretki maastossa klo 22:30 alkaen. Tapahtumat ovat kaikille kiinnostuneille avoimia ja ilmaisia, mutta yölaulajaretkelle tulee ilmoittautua numeroon 0500-112267 / Petri. Verkkoluennon linkki julkaistaan RSLH-verkossa, Haahka-Whatsapp-ryhmässä ja yhdistyksen Facebook-sivulla. Lisätietoja täältä!

11.-12.6. Pönttöbongaus. Vuosittain kesäkuun alussa järjestettävässä Pönttöbongauksessa tarkkaillaan pihapiirin linnunpöntöissä pesiviä lintuja ja ilmoitetaan havainnot BirdLife Suomelle. Lisätietoja ja havaintojen ilmoittamisohjeet: www.birdlife.fi/tapahtumat/ponttobongaus/

 

 Tästä pääset katsomaan menneitä tapahtumia.

 

 

www-sivut: Waumedia