RSLH ry | Yhdistys | Tapahtumakalenteri

RSLH - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

Tapahtumakalenteri

RSLH toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi tapahtumiimme! 

COVID19-info: Tutustuthan ennen tapahtumiin osallistumista ajankohtaisiin alueellisiin koronasuosituksiin ja tulet paikalle vain, mikäli sinulla ei ole koronaan viittaavia oireita etkä ole karanteenissa tai eristyksessä. Pidäthän huolta turvaväleistä ja hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Sisätiloissa suosittelemme lisäksi käyttämään aina kasvomaskia.

Lintuiltoihin on toistaiseksi ennakkoilmoittautuminen, jotta voimme huolehtia tapahtumien turvallisuudesta. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Kerro sähköpostiviestissä tapahtuman nimi ja päivämäärä, nimesi ja yhteystietosi, sekä osallistutko etäyhteydellä vai paikan päällä. Jos osallistut etäyhteydellä, muista myös ilmoittaa sähköpostiosoite, johon osallistumislinkki lähetetään. Fyysisenä paikkana on Kuovin nuorisotalo (Kuovinkuja 4, Rauma).n syksystä 2019 alkaen Kuovin nuorisotalo (Kuovinkuja 4), jos ei toisin mainita. 

2021

Syyskausi

10.8. Ti Optiikkaesittely Maanpäässä klo 16-19. FotoFennican suositussa optiikkaesittelyssä Maanpäännokan venelaitureiden tuntumassa pääset testaamaan ja vertailemaan kiikareita ja kaukoputkia asiantuntevien myyjien opastuksella. Mukana myös Swarovskin edustaja vaunuineen ja monia uutuuksia. Tapahtumassa noudatetaan koronaepidemian viranomaisohjeistusta - saavuthan paikalle vain terveenä ja oireettomana, ja huolehdit turvaväleistä. Tervetuloa! https://www.fotofennica.fi/

5.9. Su Lintuilta Kuovin nuorisotalolla klo 18. Ohjelmana luontokuvaaja ja saariston tuntija Raimo Sundelinin kuvaesitys Saaristo muuttuu - havaintoja viimeiseltä 50 vuodelta sekä Juhlakisan 2021 purku. Osallistuaksesi Lintuiltaan ilmoittaudu ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Mainitse viestissä nimesi ja yhteystietosi sekä osallistutko etänä vai paikan päällä. Etäosallistujilta tarvitaan lisäksi sähköpostiosoite, johon osallistumislinkki lähetetään. Paikan päälle saapuvaa osallistujamäärää on rajoitettu ja tapahtumassa noudatetaan koronaepidemian viranomaisohjeistusta turvaväleistä ja kasvomaskien käytöstä - tarkistathan ajantasaiset ohjeet täältä.

2.-3.10. EuroBirdWatch. Osallistu tapahtumaan ilmoittamalla viikonlopun havainnot Tiira-havaintotietokantaan viimeistään sunnuntai-iltapäivänä. Lisätietoja EuroBirdWatchista ja eri puolella Suomea järjestettävistä tapahtumista löydät osoitteesta https://www.birdlife.fi/tapahtumat/ebw/

2.10. La Kylmäpihlajan syysretki PERUTTU. Yritämme mahdollisesti uudestaan kahden viikon kuluttua, seuraa tiedotusta!

3.10. Su Lintuilta Kuovin nuorisotalolla klo 18. Ohjelmana luontokuvaaja Seppo Härmälän kuvaesitys Lintujen loistoa vuoden ympäri. Osallistuaksesi Lintuiltaan ilmoittaudu ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Mainitse viestissä nimesi ja yhteystietosi sekä osallistutko etänä vai paikan päällä. Etäosallistujilta tarvitaan sähköpostiosoite, johon osallistumislinkki lähetetään. Paikan päälle saapuvaa osallistujamäärää on rajoitettu ja tapahtumassa noudatetaan koronaepidemian viranomaisohjeistusta turvaväleistä ja kasvomaskien käytöstä - tarkistathan ajantasaiset ohjeet täältä.

7.11. Su Syyskokous ja Lintuilta Kuovin nuorisotalolla klo 18. Valitaan hallitus ja vahvistetaan toiminta- ja taloussuunnitelmat vuodelle 2022. Sääntömääräisten asioiden jälkeen Petri Varjonen kertoo sanoin ja kuvin Kuusamon linnuista ja lintumaratonista. Yhdistys tarjoaa paikan päällä osallistujille kokouskahvit. Osallistuaksesi syyskokoukseen ja Lintuiltaan ilmoittaudu ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Mainitse viestissä osallistutko etänä vai paikan päällä. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa etäosallistumislinkin viimeistään tapahtumapäivänä. Kahvitusta lukuunottamatta tilaisuudessa on voimassa maskisuositus. Ajantasaiset viranomaisohjeet voit tarkistaa täältä. Tervetuloa!

 

 

 Tästä pääset katsomaan menneitä tapahtumia.

 

 

www-sivut: Waumedia